Posted by on Apr 20, 2016 in Aktuelt | 0 comments

Print Friendly, PDF & Email

 

Jeg håper du lar deg inspirere til å lese boken til DavidAbram som jeg har skrevet om i dette essayet. Den har berørt meg sterk og tenker den handler om det vesentlige i livet – hvordan vi kan pleie våre sanser og sanseerfaringer og ikke minst hvordan vi gjennom årtusener har navigert utifra en sansemessig bevissthet. Det er gjennom sansene vi skaper mening sier Abram – og det er min erfaring også. Vårt samfunn står i stor fare for å avsanses (en nødvendig kreativ tilpasning til et samfunn som fremelsker rasjonalitet og lineære sammenhenger) – og slik kan vi også uten smerte – ødelegge jorda – sakte men sikkert. Høres dystert ut – denne boka gir meg håp og jeg ser strømninger rundt meg som støtter opp om et bevissthetsskifte og en realitetsoreintering, som forsterker håpet. Uten håp mister vi evnen til å ta vare på oss selv (sitat Margaret Olin). God leselyst, hilsen Heidi

Følg linken her: Gestalt #7_Sansenes Magi