Posted by on Sep 29, 2016 in Aktuelt | 0 comments

Print Friendly, PDF & Email

 

 

“We shape in relation”

– Relasjoner og kreativ tilpasning –

I en gruppe kan vi over tid utforske hvem vi blir sammen med andre mennesker og merke hvordan gruppa blir forskjellig fra gang til gang. I denne gruppa kan du lære mer om hvordan du påvirker og blir påvirket i samvær med andre. Hva er kontakt, hvordan erfares kontakt og hvordan kan jeg beskrive kontaken? Ikke minst ønsker vi å utforske det relasjonelle feltet som er unikt og som gruppen skaper sammen. Vi ønsker å skape et frirom for kreativ utforsking, lek og læring, hvor vi kan erfare oss selv, utfordre og utvikle oss sammen med andre.

Gruppen passer for personer/klienter som søker pesonlig og faglig utvikling i gruppe.

Oppstart: Ved fulltegnet gruppe,  minimum 5  – maksimum 8 deltakere.

Tid: Kvelds- eller dagtid etter avtale med gruppen.

Varighet: 8 ganger

Pris: Kr. 5000.

Påmelding/spørsmål: kontakt@gaupseth.no (97141304)