Jeg tilbyr veiledning i gruppe for praktiserende gestaltterapeuter Mngf.

Ta kontakt om dere alt en gruppe du søker veiledning i gruppe vil være med å etablere en ny veiledningsgruppe. Gruppens størrels er helst fire – maks fem personer.

Tidspunkt: Etter avtale

Kontakt: Heidi@gaupseth.no

Gestaltveiledning i gruppe er kanskje den beste læringsarenaen jeg har hatt og fortsatt har som støtte til å øke oppmerksomhet på det jeg erfarer i situasjonen mellom meg og klienten min. En støtte jeg trenger for å kunne romme mine klienter og deres liv – i møte med mitt eget.

Min erfaring er at det å gå sammen med noen gode kollegaer i en fast veiledningsgruppe, har blitt mitt frirom og en av mine viktigste læringsarenaer i min praksis som psykoterapeut. Etterhvert som tryggheten og intimiteten i gruppen har økt, kan jeg vise meg mer og mer og blir sett, hørt og bekreftet som jeg sjeldent blir ellers. Her kan jeg dele og jeg får støtte til det som er vanskelig å stå i for meg. OG jeg får bekreftet at jeg kan være den samme støtten, kompetent og tilstede for mine kollegaer, når de deler fra sitt. Jeg lærer og utvikler meg som menneske og som psykoterapeut sammen med andre – i relasjon.

Velkommen i veiledning!

Hilsen Heidi

Del gjerne med andre: