Seminar & Foredrag

BA21 leverer foredrag og seminarer innen vårt fagfelt til vekst og inspirasjon. Her er et utvalg av våre tema. Dersom du ikke finner det du leter etter på siden – ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan skreddersy foredrag og seminarer etter ditt behov.


Kreative skriveprosesser

Vibeke Visnes starter en skrivegruppe over 6 ganger tirsdag 20.01, 03.02, 17.02, 17.03, 14.04 og 28.04 kl. 18.00 – 20.30.

Vi vil utforske kreative prosesser, hva personlig akademisk skriving innebærer og hvordan du kan bruke dine egne erfaringer for å finne din stemme i skrift.

Om du ønsker å skrive for egen glede, som et terapeutisk middel eller for å publisere er dette en gruppe for deg! Det blir anledning til å få veiledning på egen tekst individuelt eller i gruppe.

I tillegg til å være gestaltterapeut har jeg deltatt i et masterprogram i faglitterær skriving, jeg har vært med ulike kreative skrivegrupper og et forskerprogram med fokus på overgangen fra det non-verbale til skrift. I doktorgradsprogrammet benytter jeg refleksivitet og heuristisk metode, der personlige erfaringer er viktige elementer i forskningen. Denne bakgrunnen bringer jeg med til inspirasjon og skriveglede!

Du finner mer informasjon her.

For påmelding ta kontakt pr. mail: vibeke@visnes.no.

 


Din indre kritiker – hvordan arbeide med motstand.

Holder du mye tilbake? Inni deg? Har du vanskelig for å utfolde deg i relasjoner eller får du ikke utnyttet hele ditt potensial?

Vibeke Visnes holder inviterer deg til å være med i en gruppe hvor det blir det anledning til å utfordre deg selv og hvordan du selv medvirker i det å begrense deg. Vi jobber med motstand, hindringer, vilje og valg, og vi jobber med kreativitet og utvikling.

Gruppen går over 6 ganger, hver torsdag kl. 10.00 – 13.00, fra 15. Januar – torsdag 19. februar.

Timene teller som gruppeterapi for NG.

For mer informasjon les her. For påmelding ta kontakt pr. mail: vibeke@visnes.no.


Terapigruppe for søkere til NGI

I denne gruppen får du en forsmak på hva som kan vente deg som student ved Norsk Gestaltinstitutt. Vi vil bruke gestaltterapeutiske metoder for å utforske det som oppstår i møtet mellom deltakerne i gruppen og kobler disse erfaringene til sentrale begreper innenfor gestaltteori og praksis.
Tidspunkt:
Fredag 14.8 kl. 17.00 – 20.00
Lørdag 15.8 kl. 10.00 – 17.00
Søndag 16.8 kl. 10.00 – 15.00

Lunsj fra kl. 12.30 – 13.15. Gode lunsjmuligheter i området eller du tar med mat og spiser på stedet.
Pris: Kr. 4000,- betales ved påmelding.

Sted: Bygdøy Allé Psykoterapi & Veiledning, Bygdøy allé 21.
Godkjente timer for opptak: 15 (krav for opptak til den 4-årige gestaltutdanningen ved NGI)
Påmelding/spørsmål: heidi@gaupseth.no (971 41 304), vibeke@visnes.no (415 56 790)

For ytterligere informasjon – les her.


Gestaltmagasinet nr 2-2013 Tema: Awareness

Gestaltmagasinet nr 2-2013 Tema: Awareness


with Ingen kommentarer

Gestaltmagasinet nr 2-2013 fordyper seg i fenomener som awareness, mindfulness og forskning. Du kan lese… Read MoreHjelp på egne premisser

Hjelp på egne premisser


with Ingen kommentarer

Det nytter ikke å få til en forandring innen psykisk helsevern før vi skroter sykdomsmodellen,… Read MoreFår tillit hjerter til å banke i takt?

Får tillit hjerter til å banke i takt?


with Ingen kommentarer

Nå antyder en ny dansk studie, publisert i tidsskriftet Journal of Physiology and Behavior, at… Read MoreStress Can Be a Good Thing If You Know How to Use It

Stress Can Be a Good Thing If You Know How to Use It


with Ingen kommentarer

With all the media and medical attention on stress and its negative health impacts, it… Read MoreRegulering som nøkkelbegrep og toleransevinduet som modell i en ny traumepsykologi

Regulering som nøkkelbegrep og toleransevinduet som modell i en ny traumepsykologi


with Ingen kommentarer

I de senere årene har utviklings- og traumepsykologien beveget seg fra å være ganske adskilte… Read MoreDiagnoser skjuler jenters raseri

Diagnoser skjuler jenters raseri


with Ingen kommentarer

Økte forventninger om å være flinke, snille og pene skaper et sinne mange jenter stumt… Read More